I'm having trouble with one of my littleBits products, what do I do?

Follow

First thing to try is both of these troubleshooting steps:

- Try wiping the connectors with a clean, soft cloth -- an old t-shirt right out of the laundry is perfect. If that doesn't work at first, please carefully wipe all the connectors in the kit - this will often resolve these problems.

- Try switching in fresh battery (if using the USB adapter, make sure you're plugged into an outlet). Certain modules draw more power than others, and switching to a better power source might help to solve the problem.

 

Any littleBits products purchased are protected by a 90 day warranty from the date of receipt. If you’ve noticed that one of your bits modules seems to be working improperly, please contact us and we’d be happy to assist.

In the unlikely event of a manufacturing defect, we will immediately send you a replacement.

More than anything, we want you to be able to seamlessly use littleBits modules with the least hassle possible. If, for any reason, you need help from us, please contact us and we’ll give you a hand.

Have more questions? Submit a request

Comments

  • Avatar
    Larry McElhiney

    I attempted to use my new CloudBit from a hotel, as I am away from home for several months. I could not achieve a connection due to the need to sign in to the hotel WiFi.

    Instead, I set my iPhone to "HotSpot" and set up the CloudBit to connect to the HotSpot. Immediate success (solid green light). Hooked up a Buzzer(06) to the CloudBit output and sending a button press caused the buzzer to actuate.

Powered by Zendesk